• Ekskluzivna sestava s konjskim mesom
  • Brez glutena in brez žitaric
  • Priporočajo veterinarji ob intolerancah na hrano

Mini Montana

Posebej okusna, posebej prebavljiva

S svojo nežno in ekskluzivno recepturo iz konjskega mesa in krompirja, super premium popolna hrana Happy Dog Mini Montana ni idealna samo za male gurmane ali pse z občutljivimi prebavili. S svojim drugačnim virom beljakovin je ta hrana popolna izbira tudi za pse z intolerancami na hrano, kar priporočajo tudi veterinarji. Formula brez žitaric in brez glutena je lahko prebavljiva in popolno občutenje okusov.

Majhni briketki so narejeni prav za majhne pse, tako da jih lažje žvečijo in to okusno hrano dodobra prebavijo. So naravnost popolna izbira za male gurmane. Omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo zdravo kožo in sijočo dlako. Happy Dog Mini Montana je idealna za odrasle pse majhnih pasem do 10 kg.


 


300 g

1 kg

4 kg

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Krompir*, konjske beljakovine* (17,5 %), krompirjeve beljakovine*, sončnično olje, pesni rezanci (brez sladkorja), hidrolizat jeter, repično olje, jabolčne tropine* (1,3 %), natrijev klorid, kvas* (ekstrakt); *) sušeno. Metabolična energija 1480 KJ/100 g; 3540 Kcal/kg
Analitska sestava
surove beljakovine 24.0%, surova maščoba 12.0%, surova vlaknina 2.5%, surovi pepel 10.0%, kalcij 1.6%, fosfor 1.2%, natrij 0.4%, kalij 0.8%, magnezij 0.1%, omega-6 maščobne kisline 5.0%, omega-3 maščobne kisline 0.6%
Dodatki
Vitamini/kg: Vitamin A (3a672a) 12000 I.E., vitamin D3 (3a671) 1200 I.E., vitamin E (all rac-alfa-tokoferil acetat 3a700) 75 mg, vitamin B1 (tiamin mononitrat 3a821) 4 mg, vitamin B2 (riboflavin) 6 mg, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid 3a831) 4 mg, biotin (D(+)-biotin 3a880) 575 mcg, kalcijev-D-pantotenat (3a841) 10 mg, niacin (3a314) 40 mg, vitamin B12 70 mcg, holin klorid (3a890) 60 mg, tavrin (3a370) 500 mg, antioksidant; ekstrakti tokoferola iz rastlinskih olj 1b306(i). Elementi v sledovih/kg: Železo (železov(II) sulfat; monohidrat 3b103) 130 mg, baker (E4; bakrov(II) sulfat; pentahidrat) 13 mg, cink cinkov oksid 3b603) 110 mg, mangan (manganov(II) oksid; 3b502) 16 mg, jod (kalcijev jodat; brezvodni 3b202) 1.5 mg, selen (E8; natrijev selenit) 0.15 mg, amino kisline/kg: DL metionin (3c301) 3200 mg
Tabela hranjenja

Kako pravilno hranim?

Idealna teža
Normalne potrebe
Povečane potrebe
1 kg 25 g 35 g
2 kg 45 g 50 g
3 kg 60 g 70 g
4 kg 75 g 85 g
5 kg 90 g 100 g
6 kg 100 g 120 g
8 kg 125 g 145 g
10 kg 150 g 170 g

Psu ponudite suho hrano, ali pa ji dodajte svežo toplo vodo (približno 60°C) in pustite namakati nekaj minut. Sveža pitna voda mora biti vedno na voljo. Če psu dajete tudi priboljške ali dopolnilno hrano, količino hrane ustrezno zmanjšajte. Posamezni psi imajo individualen metabolizem, tako da po prikazano količino po potrebi zmanjšajte za do 15%, če je vaš pes nagnjen k debelosti.


Expert:

Andrea Göbel

Veterinarka v Happy Dog storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Majhni psi so pri prehranjevanju izbirčni. Kvalitetna suha hrana z manjšimi briketi, ki je prilagojena njihovemu manjšemu ugrizu je med njimi po navadi odlično sprejeta. Pazite pri prehrani občutljivih psov- poleg visoko kakovostne hrane pazite tudi na kvaliteto in sestavo priboljškov. Pozitivne učinke pravilne prehrane lahko nezdravii priboljški hitro izničijo.

Naši svetovalci:

Happy Dog Service Center
Mini Piemonte

Za odrasle pse do 10 kg, z majhnimi briketi. Brez žitaric, brez glutena, brez krompirja. Z mesom in drobovino race in morskimi ribami, z dodanim dragocenim kostanjem.

Mini Piemonte

Izjemno okusna popolna hrana Super-Premium kakovosti Happy Dog Mini Piemonte ne vsebuje samo dragocenega mesa in drobovine race in morskih rib. Naša posebna sestavina: italijanski kostanj. Zahvaljujoč tej sestavini je ta suha hrana v obliki majhnih briketov posebej primerna tudi za pse z intolerancami na hrano.

Podrobnosti o izdelku
Ente Pur (Raca čisto meso)

Popolna hrana za pse. 100 % beljakovin živalskega izvora. Z dodatno mero vitaminov.

Ente Pur (Raca čisto meso)

Mokra hrana Raca čisto meso je izdelana iz svežega račjega mesa in ne vsebuje soje, rastlinskih dodatkov, barvil in konzervansov. Idealna hrana pri alergijah, za surovo hranjenje (Barf) ali za mešanje.

Podrobnosti o izdelku
Büffel Pur (Bivol čisto meso)

Popolna hrana za pse. 100 % beljakovin živalskega izvora. Z dodatno mero vitaminov.

Büffel Pur (Bivol čisto meso)

Mokra hrana Bivol čisto meso je izdelana iz svežega bivoljega mesa in ne vsebuje soje, rastlinskih dodatkov, barvil in konzervansov. Idealna hrana pri alergijah, za surovo hranjenje (Barf) ali za mešanje.

Podrobnosti o izdelku

Happy Dog Supreme Sensible Mini Montana

Odlična hrana za občutljive pse manjših pasem

Z našo premium hrano za pse Happy Dog Supreme Sensible Mini Montana ste lahko prepričani, da tudi občutljivi psi dobivajo tisto, kar potrebujejo. Ta suha hrana z okusnim konjskim mesom in slastnim krompirjem je idealna za zahtevne male sladokusce in pse z občutljivimi prebavili. Recepte brez žitaric in brez glutena priporočajo veterinarji za pse z intolerancami na hrano. Vsebnost hranilnih snovi je posebej formulirana za pse manjših pasem.

Ima vaš štirinožni prijatelj rad raznolikost? Potem poskusite še naše druge izdelke iz linije Supreme Mini: suho hrano Mini Afrika brez glutena in brez žitaric, z eksotičnim nojevim mesom, Mini Irland z lososom in kuncem, brezglutensko suho hrano Mini Adult z briketki, primernimi velikosti psov, in hrano z manj maščobami Mini Light za manjše pse, ki so nagnjeni k nabiranju telesne teže. Za večje pse pa imamo na voljo hrane Africa, Irland in Neuseeland, ki imajo prav tako ustrezne vsebnosti hranilnih snovi. Happy Dog prav tako nudi brezplačen in personaliziran nasvet za hranjenje, s čimer boste lahko prepričani, do boste svojega psa hranili s pravo hrano in to v količini, ki jo potrebuje. Zakaj nas ne bi poklicali!