Happy Dog Tasty Toscana palčke –
Okusno račje meso kot priboljšek med obroki.

Zelo okusen mehek priboljšek s 100 % račjim mesom (1 beljakovinski vir!) je idealna dopolnilna hrana za vašega ljubljenčka. Tasty Neuseeland palčke so idealne za trening ali samo kot priboljšek med obroki! Zaradi posebne embalaže so priročno pakirane in jih lahko več krat uporabimo. Ne samo, da so palčke okusne, ampak so tudi zdrave, saj so narejene po najvišjih standardih kakovosti Happy Doga brez dodatkov in brez sladkorjev. Dragocene Omega-3 in Omega-6 maščobne kisline ter uravnotežene balastne snovi še dodatno zaokrožijo to visoko kakovostno recepturo tega priboljška.

<ul><li>1 beljakovinski vir = 100% račje meso</li><li>Brez dodatkov</li><li>Brez sladkorja</li><li>Z Omega 3 in 6 maščobnimi kislinami</li><li>Z dragocenimi balastnimi snovmi</li></ul>

 


20 kg

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Račje meso, račje srce, račja mesna moka* (skupaj 96 %), laneno seme (2 %), jabolčna vlakna (1,5 %)*, morska sol. (* sušeno) Prebavljiva energija: 1915 KJ/100g; 4580 Kcal/kg
Analitska sestava
Surovi proteini 43%, surove maščobe 28%, surova vlakna 3%, surov pepel 6.5%, vlaga 15%
Dodatki
Without additives
Fütterungstabelle

Kako pravilno hranim?

1 - 2


Expert:

Rebekka Schneider

Veterinarka v Happy Dog storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Tasty palčke so idealen pripomoček pri vzgoji vašega psa. Kot zdravo nagrado ponudimo psu palčke takrat, ko je nekaj naredil pravilno.

Naši svetovalci:

Toscana

Popolna hrana Super-Premium kakovosti za pse srednjih in velikih pasem, ki so nagnjeni k prekomerni teži. Visoko prebavljiva receptura z okusno raco in finim lososom in samo 7,5% maščob. Idealno tudi za kastrirane in sterilizirane živali.

Toscana

Lahka sredozemska kuhinja preprečuje razvoj civilizacijskih bolezni, med katere spada tudi prekomerna teža. Z raznovrstnostjo dragocenih sestavin, kot so sredozemska zelišča, raca in losos, Toscana celostno podpira organizem vašega psa.
Tako ostaja vaš pes dolgo zdrav in vitalen!

Podrobnosti o izdelku
Neuseeland Sticks

Okusen mehek priboljšek med obroki z enim samim virom beljakovin (100% jagnje)

Neuseeland Sticks

Okusna nagrada za pse vseh starosti z enim samim virom beljakovin (100% jagnjetina)

Podrobnosti o izdelku
Irland Sticks

Okusen mehek priboljšek med obroki z enim samim virom beljakovin (100% kunec)

Irland Sticks

Okusna nagrada za pse vseh starosti z enim samim virom beljakovin (100% kunec)

Podrobnosti o izdelku