Happy Dog Tasty Neuseeland palčke –
Okusna jagnjetina kot priboljšek med obroki.

Zelo okusen mehek priboljšek s 100 % jagnjetino (1 beljakovinski vir!) je idealna dopolnilna hrana za vašega ljubljenčka. Tasty Neuseeland palčke so idealne za trening ali samo kot priboljšek med obroki! Zaradi posebne embalaže so priročno pakirane in jih lahko več krat uporabimo. Ne samo, da so palčke okusne, ampak so tudi zdrave, saj so narejene po najvišjih standardih kakovosti Happy Doga brez dodatkov in brez sladkorjev. Dragocene Omega-3 in Omega-6 maščobne kisline ter uravnotežene balastne snovi še dodatno zaokrožijo to visoko kakovostno recepturo tega priboljška.

<ul><li>1 beljakovinski vir = 100% jagnjetina</li><li>Brez dodatkov</li><li>Brez sladkorja</li><li>Z Omega 3 in 6 maščobnimi kislinami</li><li>Z dragocenimi balastnimi snovmi</li></ul>

 


20 kg

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Jagnječje meso, jagnječje srce, jagnječja pljuča, jagnječja mesna moka* (skupaj 96 %), laneno seme (2 %), jabolčna vlakna(1,5 %)*, morska sol. (* sušeno) Prebavljiva energija: 1920 KJ/100g; 4600 Kcal/kg
Analitska sestava
Surovi proteini 43%, surove maščobe 28%, surova vlakna 3%, surov pepel 6%, vlaga 15%
Dodatki
Without additives
Fütterungstabelle

Expert:

Andrea Göbel

Veterinarka v Happy Dog storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Tasty palčke so idealen pripomoček pri vzgoji vašega psa. Kot zdravo nagrado ponudimo psu palčke takrat, ko je nekaj naredil pravilno.

Naši svetovalci:

Happy Dog Service Center
Mini Neuseeland

Super-Premium popolna hrana s posebej majhnimi briketi za izbirčne pse malih pasem, ki imajo občutljivo prebavo. Visoko kakovostna receptura z jagnjetino in rižem, dopolnjena z naravnim sončničnim oljem in dragocenim školjčnim mesom.

Mini Neuseeland

Happy Dog Mini Neuseeland – izredno okusna in visoko prebavljiva Super-Premium popolna hrana z 21% jagnjetine in rižem, izboljšana z dragocenimi zelenoustimi novozelandskimi školjkami. Posebno majhni briketi so idealni za majhne sladokusce, ki iščejo nekaj posebnega ali so zelo izbirčni.

Podrobnosti o izdelku
Neuseeland

Popolna hrana Super-Premium kakovosti za občutljive pasje gurmane vseh srednjih in velikih pasem. Visoko prebavljiva receptura z jagnjetino in rižem, z dodanim sončničnim oljem in školjčnim mesom.

Neuseeland

Izredno prebavljiva popolna hrana Super-Premium kakovosti, ki blagodejno vpliva na želodec in črevesje. Z 21% jagnjetine in riža se odlično obnese pri psih, ki imajo težave s prebavo. Z dragoceno zelenousto novozelandsko školjko za močne vezi in sklepe.

Podrobnosti o izdelku
Toscana Sticks

Okusen mehek priboljšek med obroki z enim samim virom beljakovin (100% raca)

Toscana Sticks

Okusna nagrada za pse vseh starosti z enim samim virom beljakovin (100% raca)

Podrobnosti o izdelku
Irland Sticks

Okusen mehek priboljšek med obroki z enim samim virom beljakovin (100% kunec)

Irland Sticks

Okusna nagrada za pse vseh starosti z enim samim virom beljakovin (100% kunec)

Podrobnosti o izdelku