Happy Dog Tasty Irland palčke –
Okusno kunčje meso kot priboljšek med obroki.

Zelo okusen mehek priboljšek s 100 % kunčjim mesom (1 beljakovinski vir!) je idealna dopolnilna hrana za vašega ljubljenčka. Tasty Neuseeland palčke so idealne za trening ali samo kot priboljšek med obroki! Zaradi posebne embalaže so priročno pakirane in jih lahko več krat uporabimo. Ne samo, da so palčke okusne, ampak so tudi zdrave, saj so narejene po najvišjih standardih kakovosti Happy Doga brez dodatkov in brez sladkorjev. Dragocene Omega-3 in Omega-6 maščobne kisline ter uravnotežene balastne snovi še dodatno zaokrožijo to visoko kakovostno recepturo tega priboljška.

<ul><li>1 beljakovinski vir = 100% kunčje meso</li><li>Brez dodatkov</li><li>Brez sladkorja</li><li>Z Omega 3 in 6 maščobnimi kislinami</li><li>Z dragocenimi balastnimi snovmi</li></ul>

 


20 kg

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Kunčje meso, kunčja mesna moka* (skupaj 96 %), laneno seme (2 %), jabolčna vlakna (1,5 %)*, morska sol. (* sušeno) Prebavljiva energija: 1910 KJ/100g; 4575 Kcal/kg
Analitska sestava
Surovi proteini 45%, surove maščobe 27%, surova vlakna 3%, surov pepel 5.5%, vlaga 15%
Dodatki
Without additives
Fütterungstabelle

Kako pravilno hranim?

1 - 2


Expert:

Rebekka Schneider

Veterinarka v Happy Dog storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Tasty palčke so idealen pripomoček pri vzgoji vašega psa. Kot zdravo nagrado ponudimo psu palčke takrat, ko je nekaj naredil pravilno.

Naši svetovalci:

Mini Irland

Super-Premium popolna hrana s posebej majhnimi briketi za izbirčne pse malih pasem. Pri težavah s kožo in dlako. Z dragocenim lososom in kuncem, krompirjem, ovsom in ječmenom.

Mini Irland

Vsem majhnim sladokuscem, ki iščejo nekaj posebnega, so zelo občutljivi ali tudi izbirčni, nudi Happy dog edinstveno možnost: izjemno okusno, prvovrstno hrano Mini Irland, izdelano s finim lososom in okusnim kunčjim mesom.

Podrobnosti o izdelku
Irland

Popolna hrana Super-Premium kakovosti za občutljive pasje gurmane vseh srednjih in velikih pasem. Odlična pri težavah s kožo in dlako. Z dragocenim lososom in kuncem, krompirjem, ovsom ter ječmenom.

Irland

Vsem pasjim gurmanom, ki iščejo nekaj posebnega, so zelo občutljivi ali izbirčni, ponuja Happy Dog edinstveno popolno hrano Irland, Super-Premium kakovosti s finim lososom in okusnim kuncem.

Podrobnosti o izdelku
Neuseeland Sticks

Okusen mehek priboljšek med obroki z enim samim virom beljakovin (100% jagnje)

Neuseeland Sticks

Okusna nagrada za pse vseh starosti z enim samim virom beljakovin (100% jagnjetina)

Podrobnosti o izdelku
Toscana Sticks

Okusen mehek priboljšek med obroki z enim samim virom beljakovin (100% raca)

Toscana Sticks

Okusna nagrada za pse vseh starosti z enim samim virom beljakovin (100% raca)

Podrobnosti o izdelku