• Prilagojeno sproščanje beljakovin za optimalno rast mišic.
  • Takojšnja regeneracija, ki jo zagotavljajo sestavljeni ogljikovi hidrati.
  • Ciljne amino kisline za večjo vitalnost

PowerPlus

Optimalna prehrana za zdravje.

Power Plus je bil razvit za posebej aktivne športne pse. Power Plus vsebuje beljakovinske sestavine, ki se popolnoma ujemajo s pasjo muskulaturo. Temeljijo na celih jajcih, perutnini, jetrcih in sirotki za hitro pridobivanje mišic, kot tudi hidrolizirane karbohidrate, ki zagotavljajo takojšnje sproščanje energije med športnimi aktivnostmi. Obogaten je z nenasičenimi olji, številnimi pomembnimi vitamini, minerali in posebno mešanico kitajskih začimb, ki ponuja izjemno dopolnilno hrano za regerenativno prehranjevanje po špotni aktivnosti.

 


900 g

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Slad, dekstroza, cela jajca v prahu (hidrolizirana), perutninska moka (hidrolizirana), hidrolizat jeter, sirotka v prahu, osatovo olje, sončnično olje, laneno olje (hladno stiskano), laneno seme, dikalcij fosfat, kalijev klorid, natrijev klorid, morske alge*, Chlorella alge, spirulina alge, mešanica zelišč (ginseng, lucerna), meso klapavice*, olje grozdnih pečk. *posušeno
Analitska sestava
Surovi proteini 23%, Surova maščoba 23%, Surova vlakna 3%, Surov pepel 6%, Kalcij 1.3%, Fosfor 1%, Natrij 0.1%
Dodatki
Vitamin A (E672) 850 I.E., vitamin D3 (E671) 850 I.E., vitamin E (kot all rac-alfa-tokoferil acetat 3a700) 200 mg, vitamin B1 (tiamin mononitrat) 20 mg, vitamin B2 50 mg, vitamin B6 (pirodoksin hidroklorid 3a831) 15 mg, folna kislina 4 mg, niacin 500 mg, vitamin B12 40 mcg, železo (E1; kot železov (II) sulfat; monohidrat) 100 mg, baker (E4; kot bakrov (II) sulfat; pentahidrat) 15 mg, cink (E6; kot cinkov oksid) 80 mg, mangan (E5; kot manganov (II) oksid) 250 mg, jod (3b202; kot brezvodni kalcijev jodat) 1.4 mg, selen (E8; natrijev selenit) 0.25 mg
Fütterungstabelle

Kako pravilno hranim?

Teža
Dnevni odmerek
5 - 20 kg 1 MS*
20 - 60 kg 2 MS*


Expert:

Rebekka Schneider

Veterinarka v Happy Dog storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Med 6 in 8 letom se naj psu enkrat na leto odvzame kri in preveri delovanje organov. Tako lahko pravočano ugotovite morebitne motnje v delovanju organov, ki se lahko odpravijo s pravilno prehrano.

Naši svetovalci:

Sport Adult

Za odrasle pse z visoko potrebo po energiji. Za Agility, šport in igro. Z dragocenimi rastlinskimi olji. Visoko kakovostne beljakovine.

Sport Adult

Športni in delovni psi ter breje, doječe samice imajo povečano potrebo po energiji in dodatnih hranilih. Pri tem se moramo izogibati prekomernemu vnosu določenih hranil. Posebej za to specifično skupino psov je bila razvita hrana Happy Dog Fit&Well Adult Sport!

Podrobnosti o izdelku
NaturCroq Active

Za odrasle pse s povišano potrebo po energiji {24/18}. Za delovne pse, agility, šport in igro. Z dragocenimi rastlinskimi olji in visoko kakovostnimi beljakovinami.

NaturCroq Active

NaturCroq Active je uravnotežena, visoko prebavljiva hrana za vse pse s povišano potrebo po energiji in beljakovinah.

Podrobnosti o izdelku
Neuseeland Sticks

Okusen mehek priboljšek med obroki z enim samim virom beljakovin (100% jagnje)

Neuseeland Sticks

Okusna nagrada za pse vseh starosti z enim samim virom beljakovin (100% jagnjetina)

Podrobnosti o izdelku
Supreme Fitness Snack

S spirulina algami za aktivne pse z 30% beljakovin in 9% maščob.

Supreme Fitness Snack

Hrustljav priboljšek Happy Dog Fitness Snack s spirulina algami je izvrstna nagrada za vašega aktivnega psa - med treningom ali kar tako med obroki.

Podrobnosti o izdelku