• V obliki prahu za lažje in hitrejše zaužitje.
  • Še posebej okusno
  • Brez dodanega sladkorja

HaarSpezial Forte

Optimalna prehrana za zdravje.

Čemu je HaarSpezial Forte namenjen?
Koža je ogledalo duše. Gladek in svetleč kožuh kažeta na to, da je pes zdrav in dobiva najboljše hranilne snovi. Kastrirani, starejši psi in psi z dolgo dlako imajo pogosto prhljaj, srbečico, slabšo kvaliteto kožuha ter težave z izgubljanjem dlak. Težave s kožo in kožuhom so pogosto posledica pomanjkanja pomembnih hranljivih snovi, kot so npr. vitamini (vitamin E, b-kompleks, biotin), nenasičenih maščobnih kislin (omega-3 in omega 6) in elementov v sledovih (cink, selen in jod).

Kako deluje HaarSpezial Forte?
S posebno kombinacijo aktivnih sestavin HaarSpezial Forte pomaga pri razvoju močnih zaščitnih preprek za kožo in spodbuja izgubljanje dlake.

To so idealni pogoji za optimalno rast dlake ter za močan, bleščeč kožuh. Sestavine HaarSpezial Forte, kot je pivski kvas, aronija, grško seno in moka iz morske trave so bogate z vitamini, minerali in elementi v sledovih. Vitamin E in selen prav tako zagotavljajo učikovito zaščito pred agresivnimi presnovnimi izdelki in pomagajo stabilizirati lastno telesno obrambo proti okužbam, če jih združimo z biotinom.

 


200 g

700 g

Kako pravilno hranim?

Sestavine
jabolčne tropine, pivske tropine, riževa moka, laneno seme 8,5%, pivski kvas, želatina 5%, izvleček kvasa (MOS) 2%, aronija 2%, moka iz grozdnih pečk 2%, njivska preslica 2%, žajbelj 2 %, kopriva 2%, brezovo listje 2%, semena grškega sena 1%, moka iz morskih alg 1%, metilmetan (MSM) 1%, kalcijev karbonat, magnezijev oksid, natrijev klorid, olje črne kumine 0,1%
Analitska sestava
Surovi proteini 18.8%, Surove maščobe 6.9%, Surova vlakna 11.4%, Surov pepel* 10.0%, Kalcij 0.6%, Fosfor 0.4%, Magnezij 0.3%, Natrij 0.3%, Omega-3 maščobne kisline 2.0%, Omega-6 maščobne kisline 0.6%, *HCI-netopen pepel 5.1%
Dodatki
Prehranski dodatki na kg: Vitamin A (3a672a) 112500 I.E., Vitamin E (3a700 allrac-alfa-tokorolacetat) 3000 mg, Vitamin B1 (tiamin mononitrat 3a821) 120 mg, vitamin B2 (riboflavin) 270 mg, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid 3a831) 800 mg, vitamin B12 (cianokobalamin) 1800 mcg, biotin (D(+)-biotin 3a880) 100000 mcg, folna kislina (3a316) 14 mg, niacin (3a314) 750 mg, kalcijev D pantotenat 750 mg, kolin klorid 5.000 mg, jod (3b201 kalijev jodid) 23 mg, baker (E4 aminokislina bakrov helat hidrat) 150 mg, selen (3b8.12 selenov methionin iz Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 (neaktiven selenov kvas)) 7.5 mg, cink (E6 aminokislina cinkov helat hidrat) 3000 mg, metionin 10000 mg, Tehnološki dodatki: kremenčeva siga 40000 mg, silicijev dioksid 5000 mg
Fütterungstabelle

Kako pravilno hranim?

Normalna dnevna količina v g na kg telesne teže
0.5 g / kg

Navodila za hranjenje:Za probleme s kožo in dlako, pri menjavanju dlake kot dieta, ki traja 6 tednov. Vsakodnevno primešajte običajni hrani (suho hrano najprej navlažite), dodajte žlico jogurta ali mokre hrane. Pri večjemu pomanjkanju hranljivih snovi, se dodatek lahko uporablja daljše obdobje ali neprestano po polovičnih dozah.

Količina za hranjenje: Dodajte dnevno 0,5 g na kilogram telesne teže, 1 merilna žlica zadrži približno 10g.


Expert:

Rebekka Schneider

Veterinarka v Happy Dog storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Med 6 in 8 letom se naj psu enkrat na leto odvzame kri in preveri delovanje organov. Tako lahko pravočano ugotovite morebitne motnje v delovanju organov, ki se lahko odpravijo s pravilno prehrano.

Naši svetovalci:

Mini Irland

Super-Premium popolna hrana s posebej majhnimi briketi za izbirčne pse malih pasem. Pri težavah s kožo in dlako. Z dragocenim lososom in kuncem, krompirjem, ovsom in ječmenom.

Mini Irland

Vsem majhnim sladokuscem, ki iščejo nekaj posebnega, so zelo občutljivi ali tudi izbirčni, nudi Happy dog edinstveno možnost: izjemno okusno, prvovrstno hrano Mini Irland, izdelano s finim lososom in okusnim kunčjim mesom.

Podrobnosti o izdelku
Ireland

Popolna hrana Super-Premium kakovosti za občutljive pasje gurmane vseh srednjih in velikih pasem. Odlična pri težavah s kožo in dlako. Z dragocenim lososom in kuncem, krompirjem, ovsom ter ječmenom.

Ireland

Vsem pasjim gurmanom, ki iščejo nekaj posebnega, so zelo občutljivi ali izbirčni, ponuja Happy Dog edinstveno popolno hrano Irland, Super-Premium kakovosti s finim lososom in okusnim kuncem.

Podrobnosti o izdelku
Karibik

Popolna hrana Super-Premium kakovosti za prehransko občutljive pasje gurmane srednjih in velikih pasem. Brez žitaric, z morskimi ribami iz nadzorovanega trajnostnega ribolova kot edinega vira beljakovin živalskega izvora.Primerno za alergike.

Karibik

Gurmanski užitek brez žitaric, s specialitetami iz karibske kuhinje. Moske ribe iz nadzorovanega trajnostnega ribolova in visoko prebavljiv krompir zdravo razvajajo vašega psa z brezglutenskimi sestavinami. Posebej primerno za občutljive pse srednjih in velikih pasem s posebnimi potrebami, kot so alergije in intolerance.

Podrobnosti o izdelku
Irland Sticks

Okusen mehek priboljšek med obroki z enim samim virom beljakovin (100% kunec)

Irland Sticks

Okusna nagrada za pse vseh starosti z enim samim virom beljakovin (100% kunec)

Podrobnosti o izdelku