Kategorije izdelkov
Africa

Popolna hrana Super-Premium kakovosti za pse srednjih in velikih pasem, ki so občutljivi na hrano. Brez žitaric, z afriškim nojem kot edinim virom beljakovin živalskega izvora. Primerno za alergike.

Karibik

Popolna hrana Super-Premium kakovosti za prehransko občutljive pasje gurmane srednjih in velikih pasem. Brez žitaric, z morskimi ribami iz nadzorovanega trajnostnega ribolova kot edinega vira beljakovin živalskega izvora.Primerno za alergike.

Irland

Popolna hrana Super-Premium kakovosti za občutljive pasje gurmane vseh srednjih in velikih pasem. Odlična pri težavah s kožo in dlako. Z dragocenim lososom in kuncem, krompirjem, ovsom ter ječmenom.

Neuseeland

Popolna hrana Super-Premium kakovosti za občutljive pasje gurmane vseh srednjih in velikih pasem. Visoko prebavljiva receptura z jagnjetino in rižem, z dodanim sončničnim oljem in školjčnim mesom.

Toscana

Popolna hrana Super-Premium kakovosti za pse srednjih in velikih pasem, ki so nagnjeni k prekomerni teži. Visoko prebavljiva receptura z okusno raco in finim lososom in samo 7,5% maščob. Idealno tudi za kastrirane in sterilizirane živali.

Mini Irland

Super-Premium popolna hrana s posebej majhnimi briketi za izbirčne pse malih pasem. Pri težavah s kožo in dlako. Z dragocenim lososom in kuncem, krompirjem, ovsom in ječmenom.

Mini Neuseeland

Super-Premium popolna hrana s posebej majhnimi briketi za izbirčne pse malih pasem, ki imajo občutljivo prebavo. Visoko kakovostna receptura z jagnjetino in rižem, dopolnjena z naravnim sončničnim oljem in dragocenim školjčnim mesom.

Mini Adult

Za posebne potrebe psov malih pasem do 10 kg telesne teže z normalno potrebo po energiji. Optimalno prilagojeni briketi za majhne pasje gurmane.
Z več kot 70% mesnim deležem.

Maxi Adult

"Za posebne potrebe odraslih psov srednjih pasem od 26 kg telesne teže naprej z normalno potrebo po energiji. S posebno velikimi briketi in 5 viri beljakovin za raznovrstno prehrano. Z več kot 70% mesnega deleža. "

NaturCroq Senior

Suha hrana za vse starejše pse {19/8}. Z zmanjšano vsebnostjo beljakovin, natrija in fosforja. Z vitaminom C.

Light 2 Low Fat

Za vse pse srednjih in velikih pasem, ki so nagnjeni k prekomerni telesni teži. Lahka, vendar kljub temu okusna hrana: samo 6,5% maščob in zelo okusne sestavine. Idealno za vzdrževanje telesne teže po zaključeni dieti.

Medium Baby

Popolna hrana za mladiče srednjih pasem od 11 do 25 kg odrasle teže. Od 4. tedna do vključno 5. meseca starosti. Z več kot 75% mesnim deležem.

NaturCroq Active

Za odrasle pse s povišano potrebo po energiji {26/16}. Za delovne pse, agility, šport in igro. Z dragocenimi rastlinskimi olji in visoko kakovostnimi beljakovinami.

NaturCroq Balance

Za odrasle pse z normalno do rahlo povišano potrebo po energiji {23/10}. Raznovrstna mešanica briketov. S kvasom in skuto.

NaturCroq Jagnje & riž

Za odrasle pse z normalno potrebo po energiji {22/8}. Tudi za občutljive pse. Zdrava polnozrnata žita.

Iskanje